Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Articole filtrate după dată: Septembrie 2017
Duminică, 24 Septembrie 2017 15:28

Curs Theta Healing in Bucuresti, Constanta

 
Tehnica ThetaHealing a schimbat modul de gandire si abordarile multor oameni. Pe langa faptul ca este o metoda simpla, este si eficienta. Acopera aproape orice arie din viata noastra. Datorita ei putem face vindecari fizice instantanee, in cazul unor afectiuni usoare, cum ar fi o durere de dinti, de cap, de muschi sau de oase. Multe persoane au facut si vindecari ale unor afectiuni mai complexe. Tehnica ThetaHealing, a aparut acum 20 de ani, ca urmare a vindecarii instantanee a cancerului fondatoarei, cand femurul i-a revenit la dimensiunea initiala, instantaneu, conform istorisirilor Viannei Stibal, din Cartea ThetaHealing. De atunci si pana acum sute de mii de oameni folosesc cu succes aceasta metoda de vindecare emotionala, psihologica si fizica. Vianna Stibal a format mii de instructori care predau in aproape toate tarile din lume aceasta minunata tehnica. Si in Romania exista din ce in ce mai multi traineri certificati de Vianna Stiba
Printre primii Traineri din Romania se afla Georgeta Sultan, care a obtinut certificarea in 2011 la Roma. De atunci si pana acum, a predat in multe orase din tara peste 200 de cursuri. Cursurile sunt structurate in mai multe module. Georgeta Sultan, ne ofera intr-un pachet, primele trei module (baza, avansat, sapare profunda sau Dig Deeper) in decursul a trei weekenduri din lunile octombrie si noiembrie,
La sfarsitul celor trei weekenduri oricine participa, reuseste sa faca vindecari emotionale si fizice.
La sfarsitul fiecarui modul primesti un certificat de practician ThetaHealing corespunzator modulului ( Baza, Avansat, Dig Deeper). Acest certificat, iti da dreptul sa practici terapia in orice tara din lume, dupa ce te atestezi in functie de legislatia tarii respective.
In Romania, organismul care iti elibereaza atestatul de libera practica este Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara/Alternativa din Romania. 
Mai multe despre cursuri, tematici, preturi, date, pachete, tehnica si instructorul Georgeta Sultan, afli pe SITE-ul http://www.healing.ro/
Daca doresti sa intri in tainele Noii Medici Germanice, in luna octombrie poti participa in BUCURESTI  si in luna noiembrie in IASI la un Atelier de NMG structurat in doua module . Gasesti informatiile despre tematica, date si Trainer AICI.
Publicat în Evenimente

In Bucuresti 2 module - Bazele in Noua Medicina Germanica. Te incurajez sa vii la aceste ateliere, pentru a intelege exact cum functioneaza mintea si corpul din perspectiva lui Hamer. Ia informatia de la expertul Mihaela Alexandru, psiholog, prezentata intr-o forma excelent structurata, usor de inteles, care poate fi aplicata si verificata in viata de zi cu zi. Aceasta cunoastere te va indeparta de multe neajunsuri legate de efectul gandurilor si simtamintelor asupra corpului. Intelegerea Noii Medicine Germanice de catre fiecare om, contribuie la starea de sanatate fizica si emotionala a tuturor.

Bucuresti  7 - 8 Octombrie 2017 Modulul I

Bucuresti  21 - 22 Octombrie 2017 Modulul II

 

vezi si IASI 18-19 Noiembrie modul I, 25-26 Noiembrie modul II

 

Atelierul de introducere in Noua Medicina Germanica, sustinut de Mihaela Alexandru.

Mihaela Alexandru se pregateste in Noua Medicina Germanica incepand din 2011 cu Helmut Pilhar, singurul discipol recunoscut de Hamer care nu a incercat sa modifice ceea ce el a descoperit prin studiile sale. Mihaela a participat  la multe cursuri de aprofundare, reusind, astfel  prin munca proprie sa structureze un curs foarte clar si simplu, usor de integrat de oricine, indiferent daca are cunostinte de anatomie si fiziologie sau nu  (desi, ar trebui sa stim cum functioneaza corpul nostru). In acest curs, participantii sunt implicati activ in predare, fiecare dintre ei facand parte din echipe ce infatiseaza grupele de organe. In acest mod, oricine poate intelege cum raspund organele noastre la trairile emotionale, induse de evenimente reale sau imaginare. Fiecare participant va avea o fisa de lucru si la sfarsitul cursului va fi in masura sa isi raspunda singur de ce sufera de anumite afectiuni si cum ar trebui sa schimbe modul de gandire pentru a elimina boala. Invatarea Noii Medicini Germanice reprezinta asumarea responsabilitatii  fiecarui om asupra modului de perceptie si a modului de a actiona in viata de zi cu zi. Aceasta importanta cunoastere ne poate scuti de multe probleme de sanatate, ne poate salva de multe cheltuieli, ne poate ajuta sa devenim mai constienti de faptul ca a fi fericit e doar o chestiune de alegere si ca facand alegerea aceasta esti singurul care are de castigat.

Inscriere Curs Thetahealing Georgetasultan2 E1469489528743
Oricarui terapeut, indiferent de terapia pe care o practica, ii sunt utile informatiile primite in cadrul acestui workshop, deoarece poate stabili cu exactitate in care dintre fazele bolii se afla clientul sau, avand astfel posibilitatea de a il ajuta sa isi inteleaga si rezolve problemele de sanatate.

Mariana, medic pediatru, a spus dupa participarea la acest workshop: „Am inteles ca formarea mea profesionala de medic trebuia regandita din temelii. Am participat din scepticism, din curiozitate, din nevoia vitala de a afla un (posibil) adevar. Este un moment de revelatie. AHA! EVRIKA! Nu numai ca informatie intelectuala, ci si ca ridicare a valului neintelegerii si rezolvarea prejudecatilor.” Workshop-ul este un pas esential in dezvoltarea personala a celor ce doresc sa isi asume responsabilitatea pentru tot ceea ce li se intampla in viata de zi cu zi, iesind in primul rand din rolul de victima. Doar prin implicarea constienta si responsabila a fiecarui individ putem trai intr-o societate sanatoasa din toate punctele de vedere. Iar Noua Medicina Germanica este abecedarul acestui proces de constientizare. Workshop-ul reprezinta primul pas pe care il poate face orice om in intelegerea propriului corp, indiferent de studiile pe care le are sau de domeniul in care activeaza.

Mai multe informatii despre workshop gasesti aici:    http://www.healing.ro/events/atelierul-de-nmg/

Publicat în Evenimente

Compasiune și Vacuitate un dialog cu Gelong Jampa Lungtok
Evenimentul aparte la care vă invităm să participaţi va avea loc luni seară, 2 octombrie, ora 19:00, în compania de excepție a Venerabilului Maestru buddhist Jampa Lungtok, care vine pentru prima dată la Universitatea din Bucureşti, fiind invitat de onoare în cadrul Programului de Studii Religioase – Texte şi Tradiţii.Tematica conferinței publice este “Compasiune și Vacuitate”, eveniment cu intrare liberă propus și organizat cu sprijinul binevoitor al dnei. profesor Madeea Axinciuc și al studenților de la Masteratul de Studii Religioase, din cadrul Facultății de Limbi şi Literaturi Străine. Evenimentul va avea loc în Aula  Magna  a Univ. din Bucureşti, Palatul Facultăţii de Drept (parter), Bd. M. Kogălniceanu nr. 36-46.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici:     http://rabten.ro/compasiune-si-vacuitate-dialog-cu-gelong-jampa-lungtok/

Publicat în Evenimente

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi