Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Articole filtrate după dată: Februarie 2017
Marți, 28 Februarie 2017 21:50

Inima si pantec: workshop pentru femei

Bucuresti, 25-26 martie 2017

Conectarea cu spatiul creat intre inima si pantecul nostru de femei este un proces de o viata. Si, in mare parte, de-a lungul vietii noastre, vom face acest proces singure. Insa e cu adevarat vindecator ca, din cand in cand, sa ne inconjuram de surorile noastre, oglindindu-ne ranile si miracolele feminitatii noastre si tinandu-ne de mana in drum spre esenta a cine suntem cu adevarat.

intre inima si pantec workshop pentru femeiAsa ca va invit la un workshop pentru femei, sa facem primul pas, sau pe urmatorul, din calatoria spre feminitatea noastra autentica…
… spre feminitatea profunda, fluida, misterioasa, care se lasa dezvaluita treptat si care stie sa paseasca in frumusete, cu fiecare pas pe care il face in lume.
… spre feminitatea care in naturaletea ei, dupa secole de abuzuri si de deconectare de la fluxul vietii, reconecteaza pantecul cu inima femeii.
… spre feminitatea curgatoare, blanda, frumoasa, fragila si puternica in acelasi timp.
…spre feminitatea respirata de o femeie autentica, care nu este nici submisiva nici dominanta, curgatoare si egala cu ea insasi precum un rau, clara si miscatoare, constienta de importanta si unicitatea ei si de faptul ca este, in toate aspectele ei, purtatoare a vietii.

O femeie acordata cu esenta ei si cu puterea ei este:
•    acordata cu intuitia ei si sursa ghidarii permanente
•    confortabila cu curgerea vietii, miscandu-se mai lent decat ritmul rapid din jurul ei
•    capabila sa-si exprime sentimentele si dorintele inimii
•    constienta de ceea ce este atunci cand intra intr-o incapere
•    receptiva si atragatoare
•    conectata cu dorul ei pentru a avea relatii autentice
•    deschisa spre partea ei intunecata
•    misterioasa
•    in contact cu pamantul si constienta de impactul personal asupra mediului si lumii in care traim

Va propun sa facem aceasta calatorie impreuna, printr-un workshop de vindecare profunda oferita de cercul feminitatii pe care il vom forma.

Ce vom lucra in cadrul acestui workshop pentru femei:
•    vom crea spatiul pentru vindecarea traumelor feminine pe care le tinem blocate in corp
•    vom invata sa ne accesam puterea si sa stam in puterea noastra feminina
•    vom invata sa ne insusim si sa exprimam energia feminina
•    vom regasi calea intre energia sexuala si energia inimii
•    vom integra energia masculina razboinica si vom invata cum sa intram si sa ramanem in relatie, intr-un mod sanatos, cu masculinul din viata noastra
•    vom invata sa ne sprijinim si sa cream un cerc sacru al feminitatii
•    vom invata sa spunem Da vietii, bucuriei, sexualitatii

Ne vom misca, vom dansa, vom plange, vom rade, ne vom lasa energia sa curga liber, vom face multe vizualizari si meditatii in miscare, vom mentine un spatiu vindecator si vom impartasi trairi, emotii, sentimente, invatand sa ne descoperim si sa ne aratam drept cine suntem cu adevarat, in esenta noastra feminina.

Si, mai presus de toate, in cadrul acestui workshop pentru femei, vom incepe sa iubim fiecare particica din noi. Pentru ca astfel sa incepem sa ne deschidem inima si sa stam in puterea noastra feminina.

Data: 25-26 martie 2017
Program: 10-18
Locatia: Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 450 RON
Inscrieri si detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0721.465.852
Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Workshop-ul este sustinut de Mihaela Marinas, Damaideparte.ro. Mai multe detalii despre mine aici: https://www.damaideparte.ro/despre/.

Va astept cu inima deschisa,
Mihaela Marinas
Damaideparte.ro

Publicat în Evenimente
Duminică, 12 Februarie 2017 20:51

Rugaciune pentru iubirea de sine

”Astazi, Parinte al universului, te rugam sa ne ajuti sa ne acceptam exact asa cum suntem, fara sa ne mai judecam.
Ajuta-ne sa ne acceptam mintea asa cum este,

Publicat în Perspective
Vineri, 10 Februarie 2017 21:29

Despre dorinta de fericire

Spuneam că noi nu vrem să fim fericiţi.  Noi vrem alte lucruri. Sau, ca să spunem mai precis: nu vrem să fim fericiţi în mod necondiţionat. Sunt gata să fiu fericit, cu condiţia să am asta, ailaltă. Dar  asta ar însemna, de fapt, să-i spunem prietenului nostru, sau Dumnezeului nostru, sau oricui: Eşti fericirea mea! Dacă nu te am pe tine, refuz să fiu fericit."

E atât de important să înţelegem acest lucru. Nu ne putem imagina  să fim fericiţi fără acele condiţii. Cam aşa este. Nu putem concepe să fim fericiţi fără ele. Am fost învăţaţi să plasăm fericirea noastră în ele.

Deci, acesta este primul lucru pe care trebuie să-1 facem, dacă vrem să ne trezim — ceea ce este acelaşi lucru cu a spune: dacă vrem să iubim, dacă vrem libertate, dacă vrem bucurie şi pace şi spiritualitate. În acest sens, spiritualitatea este

cel mai practic lucru din întreaga lume, îi provoc pe toţi să se gândească la ceva mai practic decât spiritualitatea, aşa cum am definit-o eu - nu evlavie, nu devotament, nu religie, nu veneraţie, doar spiritualitate - să ne trezim, să ne trezim!

Priviţi   la   suferinţa   de   pretutindeni,   priviţi   la   singurătatea,   priviţi   la   teama, confuzia,   contradicţiile   din   inima   oamenilor,   la   conflictul   lăuntric,   la   conflictul exterior. Să presupunem că cineva v-a oferit o cale de a scăpa de toate acestea? Să presupunem că cineva v-a oferit o cale de a opri acea teribilă scurgere de energie, de sănătate, de emoţie care vine din aceste conflicte şi confuzie. Asta aţi vrea?

Să presupunem că cineva ne-a arătat un mijloc prin care ne-am iubi cu adevărat unul pe celălalt şi am fi în pace şi iubire. Vă puteţi gândi la ceva mai practic decât asta? Dar, în schimb, voi aveţi oameni ce gândesc că marile afaceri sunt mai practice, că politica e mai practică, că ştiinţa este mai practică.

Ce folos avem pe Pământ, trimiţând un om pe lună - dacă noi nu putem trăi pe Pământ?

Fragment din "Culegere de conferinte spirituale" - Anthony de Mello, Ed. For You

Publicat în Perspective
Joi, 02 Februarie 2017 23:03

Charity Box - Cosul cu alimente

Proiect umanitar de caritate in colaborare cu supermarketul online Cumparaturionline.com pentru a asigura periodic un cos de alimente familiilor din Bucuresti care intampina dificultati financiare si sunt la limita saraciei. Alaturati-va acestui demers prin a ne ajuta sa strangem fondurile vitale pentru a pune in aplicare aceasta initiativa .

Beneficiarii nostri sunt din Bucuresti si provin din urmatoarele categorii sociale:

- familiile nevoiase cu copii mici, care cu putin ajutor pot preveni trimiterea copiilor in centrele de plasament;

- familiile de batrani care se zbat in saracie din cauza veniturilor foarte mici;

- familiile ai caror membri sunt bolnavi, cu datorii si in imposibilitate sa munceasca.

Citeste mai multe pe site-ul asociatiei noastre

Publicat în Fapte bune

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi