Scris de 
08
Feb

Humanity's Team Romania lanseaza noul site

Incepand cu luna februarie 2016, Humanity's Team Romania va invita in noua sa casa!
Dupa luni bune de lucru (cu inspiratie si bucurie!), am reusit sa creem o versiune noua si imbunatatita a site-ului nostru, unde se regasesc sectiunile cu care v-ati obisnuit: despre miscarea spirituala si activitatile sale locale si internationale, o selectie de articole, oportunitati de implicare, evenimente. Avem si idei noi, pe care le vom anunta si lansa la momentul oportun, adica cand s-au copt suficient si pot fi puse in aplicare. :)
Ca orice pe lumea aceasta nimic nu este perfect, asadar site-ul poate fi supus erorilor, scaparilor si disfunctionalitatilor. :) Pe cele pe care le gasim, le rezolvam. Anuntati-ne va rugam daca gasiti erori (de functionalitate/de scriere) la webmaster @ humanitysteam.ro
Am reluat serviciul de newsletter cu inspirationalul zilnic trimis de Neale Donald Walsch. Ne cerem scuze pentru intrerupere, dar datorita unor vulnerabilitati de software, acesta nu a mai putut functiona o perioada. Am remediat problema si suntem din nou activi.
Humanity's Team este o proiect de voluntariat sustinut de oameni ca tine inca din 2007. Echipa noastra este in continua transformare, suntem in serviciu in timp ce ne traim vietile, asa ca iti gasim loc si tie daca doresti sa te implici. Lasa-ne un mesaj pe pagina de contact si te vom cauta cat de curand posibil.
Suntem cu totii UNA!

{widget:social-share-button}

(1 Vot)
Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 11:20
Catalina  

Coordonator al comunitatii spirituale Humanity's Team Romania si membru fondator al asociatiei non-profit Echipa Omenirii. Activeaza ca primul voluntar al Humanity's Team Romania din 2007, impreuna cu sotul ei. Reprezinta Romania in comunitatea internationala, coordoneaza echipa de voluntari locala, organizeaza evenimente, administreaza site-ul HT Ro. In viata de zi cu zi este asociat intr-o companie privata romaneasca si mamica a doua fetite. Sustine si se implica in Humanity's Team din pasiune. Are convingerea ca mesajele cartilor Conversatii cu Dumnezeu trebuie sa fie sustinute, distribuite, pastrate vii in constiinta oamenilor deoarece au puterea de a schimba vieti. Rezoneaza profund cu mesajul Unimii.

Website www.humanitysteam.ro
Mai multe din această categorie: INVITAȚIE SPECTACOL CARITABIL »

1 comentariu