Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://humanitysteam.ro/evenimente/item/364-respinge-orice-respingere.html): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/humanitysteam/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 895
Scris de 
03
Mai

Respinge orice respingere!

Cât de des te simţi respins? Gândeşte-te la asta. Persoana pe care aţi întrebat-o o dată a spus "Nu", un client a spus "Nu" la cumpararea produsului pe care îl vindeţi, iar sefului tău nu i-a plăcut "grandioasa" ta idee. Lista poate continua, nu e aşa? Toti auzim cuvântul "Nu" de mai multe ori pe zi, şi aceasta încă de când eram mici copii.

Cu toate acestea, până astăzi, de fiecare dată când eşti respins, o bucăţică din respectul de sine este inlăturată rezultând astfel o imagine a sinelui din ce în ce mai suferindă. De ce se întamplă aceasta?

Există două motive principale datorită cărora te poţi simţi respins.

Primul motiv este că accepţi tot ce iţi spun ceilalţi. Nu trebuie să accepţi tot ce spune toată lumea! De exemplu, atunci când cineva îţi oferă un cadou şi tu alegi să nu îl accepţi, atunci cui îi aparţine cadoul? Desigur că aparţine încă celui care îl oferă. Deci, data viitoare când cineva îţi oferă un cadou, cum ar fi o insultă directă, alege să nu-l accepţi, şi acesta va continua să îi apartină! Doar pentru că o altă persoană crede că eşti un *&%!#@!!, aceasta nu înseamnă că trebuie să crezi asta. Nu lăsa alte persoane să aleagă modul în care să te simţi.

Al doilea motiv posibil responsabil de faptul că te simti respins este acela că tu crezi că atunci când o persoană îţi spune "Nu" , sau te respinge într-un fel, ea chiar te respinge. Dar nu e aşa. Ceea ce respinge este ideea ta sau pur şi simplu modul în care ai prezentat ideea . Ai întrebat vreodată aceeaşi persoană de mai multe ori şi de fiecare dată a spus "Nu", apoi dintr-o dată, într-o zi, când i-ai adresat aceeaşi întrebare a răspuns "Da"? De ce se întamplă aceasta? La urma urmei, esti aceeaşi persoană care a întrebat-o şi ieri şi cu o zi înainte, când nu ai auzit decat "Nu".

Răspunsul este chiar simplu, dar puţini oameni reuşesc să-l vadă. Realitatea problemei este aceea că tu nu te-ai schimbat deloc. Ce s-a schimbat este abordarea ta. Acesta este modul în care te reprezinţi pe tine şi ideea pe care încerci sa o vinzi. Vezi tu, rar, oamenii resping oameni. Chiar şi atunci când o altă persoană crede că ai fost respins, ceea ce a fost de fapt respinsă e ideea pe care ai prezentat-o. Şi chiar şi atunci, de cele mai multe ori nu este vorba de idee, dar în mod sigur de prezentare. Aici intervine puterea insistenţei! Pentru a încununa cu succes orice efort trebuie să insişti. "Dacă nu reuseşti din prima, încearcă, încearcă din nou!" În cele din urmă veţi ajunge la obiectivul dvs. şi veţi primi aprobarea celor cărora le prezinţi ideea. Cheia este să observi ceea ce nu merge şi să schimbi modul în care abordezi. Continuă să îţi schimbi tehnica de abordare până o vei gasi pe cea ţi se potriveşte.

Alege orice persoană pe care tu crezi ca are succes în orice domeniu şi sunt şanse ca acea persoană să fi avut, de asemenea, la fel de multe eşecuri şi refuzuri precum multe alte persoane. De multe ori, singura diferenţă dintre acea persoană de succes şi tine este că ea a fost perseverentă şi a înţeles că fiecare eşec şi respingere au adus-o mai aproape de succes. Cei mai mulţi oameni tind să renunţe după numai o încercare. Nu fi ca ei! Fii perseverent în lupta pentru visul tău (sau visele tale) şi nu accepta orice dar care îţi este oferit! Am garanţia că, dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, atunci dorinţa ţi se va îndeplini.

Traducere: Oana Dabija
Sursa: http://www.soulnpeace.com

(0 voturi)
Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2016 20:59
Catalina  

Coordonator al comunitatii spirituale Humanity's Team Romania si membru fondator al asociatiei non-profit Echipa Omenirii. Activeaza ca primul voluntar al Humanity's Team Romania din 2007, impreuna cu sotul ei. Reprezinta Romania in comunitatea internationala, coordoneaza echipa de voluntari locala, organizeaza evenimente, administreaza site-ul HT Ro. In viata de zi cu zi este asociat intr-o companie privata romaneasca si mamica a doua fetite. Sustine si se implica in Humanity's Team din pasiune. Are convingerea ca mesajele cartilor Conversatii cu Dumnezeu trebuie sa fie sustinute, distribuite, pastrate vii in constiinta oamenilor deoarece au puterea de a schimba vieti. Rezoneaza profund cu mesajul Unimii.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi