Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

24 octombrie - ziua internationala a Unimii
Scris de  Publicat în Evenimente
18
Feb

24 octombrie - ziua internationala a Unimii

Pe 24 octombrie 2010 Humanity's Team a inmanat ONU o petitie semnata de peste 50.000 de oameni in care se solicita recunoasterea zilei internationale a Unimii. ONU a primit cererea, apoi a lansat procedura oficiala si urmeaza sa declare data de 24 octombrie ziua oficiala in care se sarbatoreste unimea noastra cu Dumnezeu, cu viata si cu tot ceea ce exista. Anul acesta este al 6-lea eveniment de acest fel iar Humanity's Team va indeamna sa-l celebrati in inima voastra in primul rand iar apoi impreuna cu cei dragi si prietenii.

Ca in fiecare an, Humanity's Team lanseaza cateva sugestii prin care va puteti bucura de aceasta zi:

  • Semnati declaratia de Unime, daca nu ati facut-o inca si invitati si prietenii sa o faca;
  • Meditati la ce inseamna Unimea pentru voi si cum ati vedea-o concretizata pe Pamant;
  • Organizati o sesiune de Free-Hugs in zona voastra;
  • Adunati-va impreuna cu prietenii in jurul unei mese abundente si bucurati-va impreuna;
  • Cantati, dansati, celebrati in stilul propriu;
  • Participati la evenimentele locale sau internationale organizate de Humanity's Team;
  • Decideti sa faceti ceva folositor pentru planeta, de genul participati sau lansati o campanie de strangere de gunoaie sau de reciclare a materialelor refolosibile, mergeti cu bicicleta, plantati un copacel, consumati mai putina electricitate, etc.
  • Faceti ceva folositor pentru o categorie defavorizata: gen copiii din casele de copii sau centrele de plasament sau batranii singuri si nevoiasi;
  • Oferiti-va sa fiti de ajutor in Humanity's Team pentru ca Unimea sa treaca de la nivel de concept la realitate catre care ne indreptam cu totii in viata de zi cu zi.
(0 voturi)
Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2016 11:13
Catalina  

Coordonator al comunitatii spirituale Humanity's Team Romania si membru fondator al asociatiei non-profit Echipa Omenirii. Activeaza ca primul voluntar al Humanity's Team Romania din 2007, impreuna cu sotul ei. Reprezinta Romania in comunitatea internationala, coordoneaza echipa de voluntari locala, organizeaza evenimente, administreaza site-ul HT Ro. In viata de zi cu zi este asociat intr-o companie privata romaneasca si mamica a doua fetite. Sustine si se implica in Humanity's Team din pasiune. Are convingerea ca mesajele cartilor Conversatii cu Dumnezeu trebuie sa fie sustinute, distribuite, pastrate vii in constiinta oamenilor deoarece au puterea de a schimba vieti. Rezoneaza profund cu mesajul Unimii.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi